• რეგისტრაციის მსურველთა საყურადღებოდ!

• იტალიური სკოლის საერთაშორისო (ბილინგვურ ქართულ-იტალიურ) სექტორზე 2021-22 სასწავლო წლისთვის მოსწავლეთა მიღება დასრულებულია. ქართულ სექტორზე ჯერ კიდევ გაქვთ შესაძლებლობა დარეგისტრირდეთ და გახდეთ წევრი იტალიური სკოლის დიდი ოჯახისა. სადაც თქვენ გელით:

1. უსაფრთხო და ჯანსაღი გარემო;
            2. მოსწავლეზე ორიენტირებული ხარისხიანი განათლება;
            3. ხარისხის მართვის საერთაშორისო სტანდარტის ISO 9001:2015 მოთხოვნების შესაბამისად მართული სასწავლო პროცესი დაფუძნებული ინოვაციური, ინტერაქტიული და პროექტული სწავლების (PBL) მეთოდოლოგიაზე:
            4. გაძლიერებული ინგლისური ენის სწავლება (FCE, SAT, IELTS, TOEF)
            5. მეორე უცხო ენა - იტალიური ენა;
            6. მათემატიკის გაძლიერებული სწავლება ანალიტიკური, ლოგიკური, სისტემური და სიმბოლური აზროვნებისა და კვლევის უნარ-ჩვევის გამომუშავების მიზნით;
            7. STEM  საგნების გაძლიერებული სწავლება;
            8. საშაბათო სკოლა და საკონსულტაციო მომსახურება.

სააბიტურო პროგრამის ფარგლებში, ქართველ და უცხოელ პედაგოგთა დახმარებით, ინტენსიურად მიმდინარეობს მოსწავლეთა მომზადება, როგორც ქვეყნის შიგნით, ასევე ქვეყნის გარეთ უმაღლეს სასწავლებლებში სწავლის გაგრძელების და დაფინანსების მოპოვების შესაძლებლობით. დამატებით მოსწავლეებს საშუალება აქვთ შეისწავლონ ინგლისურ ენაზე ეკონომიკისა და მეწარმეობის საფუძვლები, ბიზნეს უნარ-ჩვევები, მსოფლიო ლიტერატურის შედევრები, რუსული, ფრანგული და გერმანული ენები.

ადგილების რაოდენობა შეზღუდულია.

მოსწავლეთა მიღება ხდება ტესტირებისა და გასაუბრების საფუძველზე.

დასარეგისტრირებლად გადადით შემდეგ ბმულზე.

დამატებითი ინფორმაციისთვის დაგვიკავშირდით 10:00-დან 15:00-მდე შემდეგ ტელეფონის ნომერზე 2351825 და /ან მოგვწერეთ ელქტრონულ ფოსტაზე info@italianschool.ge

გისურვებთ წარმატებას!

• 2 ივნისი - იტალიის რესპუბლიკის დაბადების დღე

• სკოლა ,,ცისკარი" გამოხატავს ერთგულებას და სიყვარულს იტალიის ქვეყნის მიმართ, ნეტარი მიწისთვის, რომელმაც შექმნა უდიდესი კულტურა და სილამაზე მთელი მსოფლიოსთვის.რესპუბლიკის დღეს უსურვებს ბედნიერ მომავალს და განახლებულ სიცოცხლეს ყოველგვარი დაავადების გარეშე. გაუმარჯოს იტალიას!

ვიდეო 1      ვიდეო 2

La scuola ,,Tsiskari" esprime gran affetto verso l'Italia,la Terra Benedetta che creò immensa Bellezza e grande Cultura per tutto il mondo e per la Festa della Repubblica le augura il bel Futuro e che riprenda più pressto possibile la Vita libera da ogni malanno!Evviva l'Italia!!!